vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Ordning och reda

Publicerad 2014-09-30 14:28:11 i Allmänt,

Nå nu har vi åter landat i vardagen, jobbar på och man minns knappt att man haft semester ;)
I lördags fick vi va på kalas, Chanelle fyllde år och bjöd på tårta.


I övrigt har vi inte gjort något speciellt på vår lediga tid. Förkylningen hänger kvar för min del medan Krister fortfarande har klarat sej.
Igår kväll följde vi ivrigt med Ålands kocken på tv och nog var det ledsamt när han fick lämna MEN duktig är han! Det har vi många gånger fått bevis på. Ser fram emot februari och att få rådda i hans kök igen, spännande.
Idag har jag ordnat upp papper, ringt ärenden och fått ordning på den fronten och det känns alltid lika bra efteråt. Sedan även kvalitets(telefon) tid med syrran och sen också med en vän :)
Nu ska jag nog ta mej i kragen och gå ut på en promenad i solen så jag får ny energi och förhoppningsvis snart bli frisk.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela