vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Tillbaka i verkligheten

Publicerad 2015-10-30 11:29:17 i

Då var vi åter tillbaka i vardagen efter några dagar i Österbotten. Lika givande som vanligt och Morris skötte sej så bra på resorna.  
Den största anledningen till att vi åkte hem var att vi skulle bli faddrar till familjens nya medlem, Clara.  Det var en fin dag familjen. 
Krister hann också med mycket av det praktiska som ska ordnas medan vi är hemma och jag hann träffa några nära och kära.  Som vanligt gick tiden för fort men snart är det jul och då åker vi hem igen.  
Träningen har jag lagt på hyllan den här veckan på grund av en förkylning som jag tog med mej hemifrån, suck. Men om det går enligt planerna så återupptar jag det på måndag.  Då får det vara nog med soffliggandet. Trevlig allhelgona helg allesammans!  Jag ska fira i jobbets tecken.  

Resfeber?

Publicerad 2015-10-20 20:34:55 i

Gäsp, börjar se en ljusning nu i det hela. Känner mej lite trött nu efter några dagar på jobb (trots att jag var ledig idag så var jag dit på möte). Bara imorgon till och sedan bär det iväg till Österbotten. Fint bara värre. Utöver jobbet så har jag hållit mej till träningen som vanligt och packat och ordnat inför resan.  Morris ska komma med denna gång också.

16:e oktober

Publicerad 2015-10-16 08:27:39 i

Oj oj vilka fina höstdagar vi har här på Åland nu. Jag har haft turen att vara ledig sedan måndag eftermiddag, så det har blivit några långa sköna joggingturer men också soffmys med sticksöömin och lilla gullet. 
Igår hade vi en helkväll med familjen Helgas.  Det blev middag på Stallhagen, nam nam, och ostbricka senare hemma hos Nette. Mycket gott och trevligt sällskap.
Idag kör jag igång med ett långpass på jobbet. Ska ha 2 heldagar och 2 korta dagar på raken nu. Ska jobba in en dag för nästa helg åker vi hem till Österbotten några dagar. Lilla Clara ska döpas och det kan vi inte missa. Så nu är det bara att sätta igång och göra något vettigt av den här veckan.  
Trevlig helg! 

Hej och hå!

Publicerad 2015-10-14 10:44:24 i

Jag har inte varit så aktiv på sociala medier på senare tid men måste säga att jag trivs bra med det. Har dock haft mera tid för annat. Bland annat kalasat med några arbetskompisar en kväll
Haft sushi och idol kväll hemma i soffan med Nette
Varit till Stockholm på en shoppingrunda med mannen i mitt liv som är mycket uthållig när det gäller just shopping (tur för mej)
Och sedan går dagarna ut på att varva jobb med träning. Strävar till att träna minst 1h/dag, 6 dagar i veckan och hittills funkar det bra. Är ju verkligen en periodare när det gäller ämnet så jag hoppas det håller i sej länge den här gången. Yogan förra veckan var riktigt bra. Jag hade dock fullt upp med att bara andas men övning ger färdighet.  Idag är det dags för yoga igen men först en jogging tur i det fina vädret och ikväll ska jag iväg till Hulta där Chanelle ska få ta itu med mitt hårsvall. Hon går andra året på frisörlinjen och behöver ju få träna lite, tycker jag. 


Hej Oktober!

Publicerad 2015-10-07 07:46:13 i

Här rullar vardagen på, när jag inte är på jobb ränner jag mest i skogen, pysslar hemma och tränar löpning,simmning och går på fananamma.  Idag ska jag också börja på yoga,  de blir spännande.  Men först ska jag ut i skogen med Nette och Ping.  Igår var vi på en långpromenad och hittade massor med blåbär och lite svamp som vi ska hämta hem idag.  Här lite bilder från veckan som var. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela