vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Inspiration

Publicerad 2016-02-09 14:45:03 i

Helgens föreläsning gav mej mycket inspiration och en positiv upplevelse.  Vilken varm och go kvinna hon är Agneta!  
Och kvällen blev bara bättre med god mat hemma hos Nette.  En toppen helg blev det trots att jag jobbade där emellan. 
Jobbade halv dag igår och kunde därför tillbringa kvällen med tränig ala fananamma.
Idag har jag börjat läsa i Agnetas bok som jag köpte i lördags men också städat, tvättat och renbäddat.
Våren hänger lite i luften nu men tror nog det kommer några bakslag ännu trots allt regn som öst ner. En liten solglimt fick vi ju ändå se igår eftermiddag. 

Mot ljusare tider

Publicerad 2016-02-05 18:16:44 i

Lägesrapport, vardagen rullar på..äta,sova,jobba,träna. Allt som vanligt alltså.  Liite lite snö har vi fått tillbaka så vinter har vi nog tills vidare trots att snödropparna redan har slått ut (hade tyvärr ingen bild på de nu). Och nu börjar man märka att vi går mot ljusare tider, de är härligt! 
Solen har visat sej flera dagar och igår passade jag då på att klättra upp i tornet hos Uffe på berget för att få några fina vinter bilder, vyn över haraldsbyn :)
Som bäst har vi runebergstårtor i ugnen fredagsmyset till ära fast dom egentligen är tänkta till efterrätt imorgon.  På eftermiddagen imorgon skall jag och Nette på föreläsning med Agneta Sjödin och efter det åker vi hem till Nette och fixar middag. Det blir toppen. 
Nu är det dags att färdigställa runebergstårtorna. Trevlig helg! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela