vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Jul jul strålade jul

Publicerad 2015-12-16 21:15:08 i

Aktivt liv? Ja kom inte och säg annat ;) Men nu är det bara 2 dagar kvar och sen styr vi kosan hem mot korsnäs för 2 veckor semester!! 😄 känner mej som ett litet barn i väntan på julafton för att jag får åka hem och mysa.  Senaste veckan har jag i princip bara jobbat så det börjar nog kännas. 
 Självständighets helgen var vi över till uppsala och julhandlade och hann också med julmarknad på torget här i stan. Den dagen hade vi record varmt för årstiden +12. Efter det har det nog blivit kallare och vi har till och med fått ha lite snö nu i några dagar.  
Julstämningen infinner sej verkligen både hemma och på jobbet. Nu längtar jag till korsnäs och ser fram emot veckorna där!  💜

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela