vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Midsommar 2015

Publicerad 2015-06-22 09:11:17 i

Efter en halv dag i jobbets tecken i fredags tog vi färjan från hummelvik till torsholma, brändö för att fira midsommar med familjen Helgas i deras paradis. Det var ett varmt välkomnande med mycket skratt, vila och god mat. 

Lycka

Publicerad 2015-06-12 21:32:23 i

Nu har vi haft sommar och sol i flera dagar,ja nästan veckor, men idag fick vi känna på riktig högsommar värme. 
Har fått jobba med världens bästa Anita och vi har tillbringat hela eftermiddagen och kvällen ute i solen med våra klienter. 
Sen fick jag komma hem och äta färsk lax som mannen min fiskat igår. Han fick vara med på ett riktigt äventyr igår,kom hem kl.3 inatt men gladare karl fick man söka efter :) Här på bilden är bara 1/3 av det han fick med sej hem. 
Midsommar planerna är spikade, det blir en helg på brändö med klanen Helgas, ser så fram emot en lugn helg till havs med trevligt sällskap :) 
Nu ikväll har vi njutit ute i vår kuvös och jag känner mej riktigt lyrisk. Lycka, det är vad jag känner. 

Dolda smultronställen

Publicerad 2015-06-11 21:00:11 i

Idag var jag bjuden hem till en kollegas paradis. Jag som trott att man sett hela ön och så forstod jag idag att så är inte fallet. Det är dom små vägarna som för en ut till dom finaste och lugnaste platserna. Tyvärr fick jag ju bara en bråkdel på bild. Där skulle jag kunna bo. 

Igår var vi ute till äventyrsgolfen på restaurang dagarna. Det ordnas typ 2-3 gånger i året och håller på en vecka,för att uppmärksamma öns näringsliv. Det går ut på att man får en 2 rätters meny för 20€. Vi fick en riktigt fin oxfilé, tyvärr inga bilder på de. 
Idag fick jag också inspiration att piffa till i vår kuvös. Det blev plantering av olika kryddor. 

Skärgårdslivet

Publicerad 2015-06-09 13:32:56 i

Man håller på att bli liite hemma blind måste jag erkänna så nu i senaste söndag tog vi, Nette Krister och jag, skärgårdsfärjorna för att upptäcka några av örikets smultronställen. Den här gången blev det Kumlinge, Seglinge och Enklinge. 

Sommar paus

Publicerad 2015-06-04 09:19:12 i

Ja som ni märker har jag väldigt svårt att få upp nya inlägg nu förtiden så jag bestämde mej för att ta en paus över sommaren. Lite bilder kan dyka upp om vi gjort något speciellt och så. 
Har fortfarande några dagar kvar av min semester nu och vill vila till max. Jag har varit en dag till Stockholm med Nette och sedan hem till Korsnäs en sväng över helgen och träffade några fina <3 , här lite bilder från det också. 
Men hoppas ni får en härlig sommar nu alla!  Njut och må gott! 

Ciao!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela