vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

I goda vänners lag

Publicerad 2014-11-25 07:45:05 i Allmänt,

De här veckoslutet gick fortare än vanligt och igår åkte våra vänner hem. Men riktigt roligt har vi haft! Fredagen började vi med en lång brunch. Sedan åkte vi in till stan och kollade läget. Mot kvällen sökte vi oss hemåt och lagade mat och tittade på Idol. Dagen därpå tog vi Rosella till kappelskär och tog riktning in mot Stockholm för att shoppa. Första stoppet blev i Arninge. Efter det körde vi in till centrum där vi hittade en parkeringsplats under hötorget, centralt och bra. I hötorgshallen blev det lunch i form av sushi, enligt våra vänners önskan måste jag ju tillägga ;)


Men det var inget dom ville prova på igen, frågar ni mej var de bästa på länge!
Sedan delade vi på oss, jag och Mia gick drottninggatan, gallerian och Mood gallerian medan killarna gick på eget håll. När vi var klara med centrum åkte vi ut till kungens kurva och Ikea. Där fanns ju också många andra affärer att inventera. På kvällen åkte vi sista färjan över till holmen igen.
Söndagen fick bli en vilodag. Vi tittade på så mycket bättre och tog igen oss efter shoppingen.


Före mörkret föll över oss tog vi en skogspromenad ner till Godby för att handla till middagen. Vi åt gott och intog soffan igen. Morris fick också vara med.

Han fick även ett nytt smeknamn, Rattmuffin :D
Igår återgick jag och Krister till våra jobb och våra vänner fick ta sej över ett guppigt hav till åbo. Det blåste upp mot 18 m/s. Vi är så glada att ni ville komma hit och vara med oss på er semester! Saknar er redan!!

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2014-11-25 10:46:08

<3

Svar: <3
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: Mocca

Publicerad 2014-11-25 20:43:11

Men va säir Sally om hede Mia??? ;) Å på fredag ses vi Ica <3

Svar: Jaa snart e ni här! :D <3
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela