vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Bästa midsommarn

Publicerad 2014-06-23 20:21:01 i Allmänt,

Och då har vi firat midsommar i goda glada vänners sällskap. Mia och Hans anlände på onsdags kvällen och de övriga kom natten till fredagen. Förutom att vi ätit och druckit gott har vi också hunnit med stadssyn, och besök på Stallhagen, Havsvidden, Orrdalsklint och ätit Ålands godaste glass vid strandnäs hotell.



Jag jobbade på midsommarafton men fick sedan komma hem till huset fullt med kärlek! Hultaborna, svärföräldrarna och överiga gäster,Så roligt att dom alla ville fira här med oss.










I söndags minskade antalet gäster radikalt. Bara syster Lene och Julia lämnade kvar för en veckas semester och idag åkte Casper och svärföräldrarna hem.. Nu blir det tomt, men Julia håller nog upp tempot ett tag till.





Tusen tack för en trevlig helg alla ni som var med! <3



Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2014-06-24 22:05:03

Det är vi som skall tacka!!
Så roligt vi hade och många nya fina bekantskaper som instiftades!
Å alla skratt, ja härriguu, vi dör ju aldri! :D

Tack <3

Svar: Haha! ja vi lever nog förevigt nu ;) De betydde så mycke för mej att ha er här <3 ni är välkomna när som helst igen! :) Kram! å Tack!
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela