vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

En kväll på stan

Publicerad 2014-07-17 21:54:17 i Allmänt,

Idag har jag inte uträttat mycket, mest legat ute i solen. Ikväll däremot blev det ett besök vid sjökvarteret i stan. Det var många fina båtar att titta på.









Det skulle komma in 40-50 snipor till hamnen ikväll men vi var för tidiga så vi tog oss en promenad upp till torget för att köpa Rockoff armband. Vi passade även på att äta en glass i solen på torget.
Sen fick vi sällskap av familjen Karlsson som kommit in till stan med båten. När sniporna anlände gick vi runt och tittade på dem.












Sedan gick vi till Arken garden för att äta lite gott


och till sist via poolbaren för att ta oss en drink


Vi försöker verkligen ta vara på de här fina sommarkvällarna. Vila får vi göra när vintern kommer. sen seenare :)

Kommentarer

Postat av: Alec

Publicerad 2014-07-18 07:27:37

Oj hande ha man int hyört åp lieng " sen seenare". You Made my day :)

Svar: Haha!! Had no nästan hoppats på hande reaktion ;) ha de bra ;)
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: Alle

Publicerad 2014-07-18 20:42:16

Så härligt att ni verkligen tar tillvara på allt underbart som den åländska sommaren erbjuder, jag blir riktigt glad när jag ser hur ni samlar på fina upplevelser! De kommer att hålla er varma i vinter! :)

Svar: Jo man får leva på de här sen i vinter :) Ja har annars tänkt mycke på er.. Vi får ta å höras nåt så kan vi ta en träffis snart :)
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela