vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

En dag i nöjets tecken

Publicerad 2014-07-09 08:40:38 i Allmänt,

Gårdagen gick i nöjets tecken från morgon till kväll. Vi var båda lediga igår, Krister p.g.a. att det mesta på Åland mer eller mindre står stilla den här månaden så det kan vara brist på jobb någon dag. Vi åkte in till stan på förmiddagen, förnyade våra pass och gick sedan ner till östra hamnen och fikade.

När vi kom in till stan fick vi båda känslan av att vara vid Medelhavet. Härligt varmt, massor med folk och doften av kolgrill.
Efter det åkte jag iväg till Mariebad på en timme massage.
När vi kom hem var det bara solstolen som gällde. Krister åkte iväg in till stan igen för att åka wakeboard med Christian.
Hemma i solstolen var det nästan för varmt, Morris envisades med att vara med han också så till sist fick jag ta och hälla vatten på han. Det hade han inget emot.

På kvällen åkte jag in till stan igen för att möta upp Krister, Christian och Tove vid äventyrsgolfen. Vi åt gott och spelade sedan minigolf.













Kvällen var så fin och varm så vi fortsatte sedan till von knorring, en restaurang båt, och åt glass och drack ett glas vin.






När solen gick ner tog vi oss upp till stan där Paf, penningautomatföreningen, ordnat med storbildsskärm för att kunna följa med i fotbolls VM. Där var det mycket folk.


Men så värst intresserade är vi inte av fotboll så vi var rätt nöjda efter ett tag. Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap, får se vad denna nya dag har att erbjuda. Iallafall är vädret perfekt!

Kommentarer

Postat av: Mocca

Publicerad 2014-07-12 07:40:54

Vem vann golfen? ;)

Svar: Christian vann,jag kom sist :P sen minns ja int. :)
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela