vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Back to buisness

Publicerad 2014-12-07 12:54:21 i Allmänt,

Åhå!! då var den lediga veckan snart slut.. Tiden går nog fast man inget gör. I torsdags kom solen fram och visade sej från sin bästa sida. Jag var uppe med tuppen och fick se den här fina soluppgången.


På förmiddagen kom Nette hit och höll mej sällskap. Vi fikade och gick en liten promenad i solen.
I fredags var jag och hämtade Hulta ungarna efter att dom slutat skolan. Agneta och Tony hade åkt iväg till tyskland för att gå på julmarknad så barnen skulle vara hos oss över helgen. Så här har varit fullt hus och livat. Igår gick vi på julmarknad i stan,där fanns massor med grejer men vi köpte bara honung. Sedan var vi och köpte oss en julstjärna att hänga i köksfönstret.


Trots att det var självständighetsdagen var alla butiker öppna. De har blivit så p.g.a. att alla ålänningar annars åker över till sverige och handlar allt där inför julen. Nu ska vi fixa fika här och jag ska fortsätta sticka, såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela