vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Utförd till Föglö

Publicerad 2013-09-14 20:43:20 i Allmänt,

Idag blev det sovmorgon för igår kom vi på att vi skulle åka in till stan och ta en öl och när vi gick och sökte ett passligt ställe hörde vi musik från östra hamnen. Det visade sej vara farbror fläsk som spelade på ångbåtsbryggan. Där var det livat så det blev ganska sent.
idag när vi vaknade var det strålande sol! enligt prognosen såg det ut att vara sista sommardagen, det kommer att börja regna imorgon kväll. Vi bestämde oss för att ta MC:n och åka ut till Föglö. Vi stannade till vid ett café i en liten by och fick nybakat bröd och bullar till kaffet. Sen tog vi färjan över och körde runt hela Föglö.




En vacker liten holme. Men det var inga tvivel om att säsongen är över. Allt var stängt, butiken, café, restaurangen, allt! Vi stannade till i hamnen och fick vänta länge på färjan. vilken tur att det var soligt. Sen tog vi färjan tillbaka till svinö och körde hem mot Godby. Där åt vi på lokala thaimats restaurangen. Hade hoppats på att Morris skulle vara hemma när vi kom men nej. Han kommer förhoppnings vis när det börjar regna.

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2013-09-15 21:28:34

Oj vad fina bilder du tar! Nu skall ni njuta av de sista sommardagarna på Åland, snart börjar väl Åland gå i dvala.. :)
Och så hoppas jag nog (faktist på sant) att Morris mjau snart hittar tillbaka till Er! :) E det inte barnen som sätter nerverna på hel spänn är det katten! ;)

Svar: Tack! :) ja nu ha de no börja bli höst redan..blev på en gång. Blåsigt och regn mellan varven. Ja vi får hoppas han kommer snart.. Har en klump i magen då han e bort.. tycker he räcker nu..
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela