vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Tillfällig hemlängtan

Publicerad 2013-09-08 19:30:59 i Allmänt,

Idag var det tidig väckning för att åka in till stan för att se pojkarnas två sista matcher. Tyvärr blev de två förluster som slutade 0-1, båda matcherna, men det var riktigt spännande och jämt hela tiden! så himla tråkigt att dom inte fick vinna när man ser hur duktiga dom blivit sedan ifjol.. Det skulle iallafall bli roligare för dem att spela då. Nåja, det har varit roligt att kunna följa deras turnering, tappra killar! Efter matcherna hade vi tid över innan båten avgick så vi tog med oss Casper till äventyrs golfen för lite kvalitetstid. Där fick han iallafall klassa ut oss totalt ;)


Vi hann även med fika och en promenad vid östra hamnen. När det var dags att vinka av dem i terminalen kom hemlängtan.. Det har varit en rolig helg med många skratt, ett riktigt härligt gäng!


Vi åkte hem och bytte fordon till MC och körde runt på små vägar där vi annars inte skulle köra till vardags. Och nog är det fint här på Åland. Fin natur och djur överallt.


Har blivit helt förälskad i kor :) Hemma ser man dem allt för sällan. Herregud, barn idag vet ju knappt varifrån mjölk kommer! Ivarjefall, vi körde om våran kommungård, och det var garanterat den finaste kommungården jag sett. Det var en gammal bondgård med massor av får runt huset :) vi såg till och med en vacker kyrka

och utsikten från soffan där hemma kan man inte klaga på heller. Nog blir det bra här.



Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2013-09-09 09:22:27

Jahapp, skall du ha en ko nu då? Får var det väl tal om sist.. ;)
Roligt att höra att ni trivs! Eller roligt och roligt, kan ju tolkas på flera sätt det där, men... :)

Svar: Jaa! en ko ska de va! ;) en hel djurpark :D jo vi trivs no men nu ha morris vari bort sedan sönda moron...så nu e ja no orolig... :(
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela