vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Ledig dag och dejt

Publicerad 2013-09-26 19:25:48 i Allmänt,

Skönt med ledig dag! Nog för att jag tycker om jobbet men det är så mycket nytt att ta in så det tar på krafterna. Har 2 dagar att ladda batterierna nu innan jag kör igång med 4 12h jobbdagar på raken.
Har idag spenderat tiden på bästa vis med trevligt sällskap och många skratt :) Har nämligen en barndomsvän som bott här i 7 år nu. Hon kom först och kolla in lyan vår och sen bar det in till stan. Min bästaste sötaste systerdotter fyller år på tisdag så vi var och postade ett paket som jag hoppas hinner fram tills dess. Det gjorde vi på Maxinge, vilket betyder att det blev lite shopping också. Jag kom över ett riktigt Kap! Ett par skor ja kollat in redan i våras hade fallit från 50€ till 17€!! klar sak, det blev affär!



Får se när dom kommer i användning... Efter det åt vi lunch på Indigo och satt och pratade i timmar. En riktigt trevlig eftermiddag alltså :)
Nu ikväll hade jag tänkt ta på mej löparskorna och ge mej ut på en runda men vädret är otroligt omväxlande idag. Ena stunden lyser solen och vips blåser det upp och spö regnar! Så det är nog skönare på soffan ikväll. Krille for iväg på frivillig brandkårsmöte. Får se va det leder till då.

Kommentarer

Postat av: Mocca

Publicerad 2013-09-27 21:59:28

Åh va snygga!!! Vilket kap :) Blir rent ut avis!

Svar: ja d va verkligen ett kap..int kuna dom få många eurosar över på den affären ;)
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: sanna

Publicerad 2013-09-29 07:41:57

Wow vilka snygga skor :)

Svar: Heh jo får se om dom kommer i avnvändning nå :)
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: nette

Publicerad 2013-09-29 11:08:18

tack själv för magmuskleträningen ;)

Svar: ;) de får inga ta för länge ti nästa gång! :D
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela