vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Sliten..men roligt har vi haft :)

Publicerad 2013-10-29 15:20:00 i Allmänt,

Nu känner jag mig faktiskt rätt sliten efter två intensiva veckor. Först var Casper här och vi hade fullt och roligt program. Sedan jobba vi långa dagar hela veckan. Natten till fredagen kom mamma, Tomas, syrran och Kena på besök. Vi hade en välbehövlig sovmorgon innan vi for in till Mariehamn för lite shopping och fikade sedan på ett mysigt café mitt in i stan. Vi åkte ut till Maxinge och tittade runt där också. På hemvägen blev det många omvägar för lite sevärdheter. På kvällen när Krister också tagit helg åkte vi in till stan igen för att äta gott, det var svårt att bestämma sig men det blev starkt och Texas inspirerat. Efteråt gick vi via Arken och slutligen Dinos. Vi åkte sen hem för att packa väskan, eftersom det åter var dags för tidig väckning för att hinna med första turen med Rosella följande morgon. Rosella tog oss över till Norrtelje, och därifrån bilade vi till Västerås, till vår kusin Cajan, där vi skulle övernatta. Ännu var vi inte klara med shoppingen så vi åkte ut till Erikslund, nya shoppingcentret i Västerås. Det var enormt så vi skulle aldrig ha hunnit titta genom hela. Vi sökte upp det vi behövde och åt sedan lunch på en grekisk kolgrill. Vi åkte hem till Cajan och gjorde oss i ordning för att senare på kvällen fira våra kusiner på 30-årsdagen. Festen hölls på Skultuna brukshotell där det bjöds på otroligt god italiensk buffé. Och som underhållare hela kvällen var självaste Seth Engström, en helt fantastisk illusionist! Han kunde verkligen hantera kortleken. Han har bland annat medverkat i talang 2008 och är portad från de mesta casionon i världen. Är otroligt imponerad! Det var verkligen roligt att få vara med och fira våra kusiner. Fick också träffa många nya människor och dessutom återse många av deras vänner.  Men festen var inte slut här, vi åkte vidare in till Västerås och gjorde stan osäker. 
En helg man länge kommer att minnas. På söndagen var vi ute på stan och åt gott, Italienskt även den här gången. Senare på eftermiddagen var det dags att söka sig hem igen. Vi kom hem till Haraldsby kl.23.30. Syrran och Kena hann vila en timme innan det var dags för att söka sig ut till långnäs för nästa båttur. Mamma hade varit hemma hos oss och tittat till min lilla ögonsten Morris :) För våran del var det bara att hasa sig ur sängen på måndag morgonen och söka sig iväg på jobb. Så nu är sliten bara förnamnet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela