vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Helgen som kom och gick

Publicerad 2013-10-07 20:40:44 i Allmänt,

Vi har haft en lugn och trevlig helg med varierande program. I fredags hade vi besök av "hemma folk", så roligt att se dem :) Vi hann också åka och träffa dem på lördagen. Det blev lite shopping eftersom jag åkt hit till holmen utan höstskor


och k:s telefon hade sagt upp kontraktet så det blev en ny till honom. Vi åt på Texas Long horn restaurang i stan, där var såå god mat!


sällskapssjuka som vi är åkte vi sen till Hulta där vi lämnade över natten. För man vill inte röra sig där ute i mörkret bland vilddjuren ;)


Vädret var fantastiskt på söndagen så vi gick på svampjakt vilket var lyckat.
Vi hittade trattkantareller så det räckte gott och väl till svampsås till middagen. Det var lite tidigt ännu, svamparna var inte så stora ännu. Vi får göra ett nytt försök om en vecka eller två.

Kommentarer

Postat av: Mocca

Publicerad 2013-10-08 21:33:30

Det va så roligt att ses! Att dricka sprattelvatten på punschverandan i skymning var ju heller inte alls fel :) Namnet på skumpan ha jag lyckats glömma men jag hör av mig då det ska inhandlas :) Allt gott, vi hörs!!! :) Ps. Igen så fina foton!

Svar: Ja de va så roligt att ni kom! :) mycke roligare att sitta i kuvösen med glada vänner! :) ja lär nog höra av mej sen när jag ska handla rödvin å ;) Ha de så bra! vi hörs :)
vivalaharaldsby.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela