vivalaharaldsby.blogg.se

Vi är ett par från Österbotten som på sommaren 2013 bestämde oss för att flytta till Åland i behov av miljöombyte.. ett litet äventyr. Tanken var att vi skulle stanna 1 år, men det ser ut att bli på obestämd tid. För att ni där hemma skall ha en aning om hur våran vardag ser ut här på kobben så kommer det att finnas inlägg och bilder som ni kan kika på.

Österbottnisk humorkväll

Publicerad 2013-11-11 19:51:30 i Allmänt,

Åter en trevlig helg kom och gick. Den börja bra med att jobba halv dag på fredagen. Efter det var man passligt ivrig för en länk och träningspass. På kvällen åkte vi till Hulta och kollade på Idol och så fick jag mina naglar fixade inför lördagens party.


Här en bild på mina fina naglar made by Chanelle ;) visst är hon duktig! Kan ju tillägga att mina röda skor kom i användning för andra gången också :)
Och så kom lördagen vi länge väntat på. Först på dagen fixade vi till gården, kratta bort lite löv och kvistar. Nå det var ju inga det vi hade sett fram emot utan det var kvällen på Arken! Dom hade ordnat en österbottnisk humorkväll med tre rätters middag. Biljetterna var slutsålda så över 300 personer var där. Vi var 12 st med anknytning till Korsnäs vid samma bord.Maten var mycket god


Som förrätt fick vi Malaxlimpa med 3 österbottniska smaker och varmrätten bestod av oxfilé med kantarellsås och potatis. Till efterrätt var det havtornssorbe med vitchokladkräm


Och underhållningen stod Lasse Eriksson och killarna i KAJ för, otroligt roligt! Jag skrattade så tårarna rann. Det var en mycket lyckad kväll och det blev morgon innan vi kom oss hem. Trevligt att träffa andra f.d. Korsnäs bor.
Farsdagen firade vi på Wirrans restaurang med våra fäder i tankarna.

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2013-11-11 21:38:22

"Nå det var ju INGA..." Nää hödu nu kommer ni häim så du buri minns hu vi talar jä häim! :) Inje talar vi om Inga tå i kvinn häiter he å int na anna. ;)

Svar: Haha! :) ja "talar" bare såde tå ja jär me till ;) annuch har di no follt opp memme på arbete tå ja bräker på... men di vill no lär se dialektin.. vill var na lite nöjtot bara ti upprep e alla dagar ;)
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: Mocca

Publicerad 2013-11-12 15:14:46

Bra Mia! :D Sku int a kuna sagt e aalisan elo betär själv!!

Svar: :D
vivalaharaldsby.blogg.se

Postat av: Annika mece

Publicerad 2013-11-15 18:47:30

Men Mia ids inga nu bråka inga! Inga e ett vakärt å bra ord.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela